Klik en klaar? drukken maar!

Wanneer jij investeert in een fotoshoot, veronderstel ik dat je er het maximale uit wil halen. In dat geval is het van groot belang om na het selecteren van jouw favoriete beelden verder na te denken over drukwerk dat bij jou past. Als fotografe vind ik het uiteraard belangrijk om mijn werk te finaliseren met een mooi fotoalbum. Dat is de kers op de taart na jouw fotoshoot of -reportage!


niet allemaal digitaal

Hoeveel foto’s staan er op jouw smartphone, tablet en/of computer? En hoe dikwijls bekijk je ze nog eens? Zelden of nooit? Net daarom hecht ik zoveel belang aan tastbare herinneringen in de vorm van een fotoalbum! We leven in een groeiende digitale wereld en ook ik post graag foto's op social media. Maar een écht fotoalbum waarin je kan bladeren, waarmee je kan stoefen en waarbij je kan terugdenken aan al die fantastische momenten ... dat is zo'n grote meerwaarde.


enkel het allerbeste

De kogel is door de kerk: vanaf dit jaar werkt Klikchick Fotografie samen met een nieuwe leverancier. Ik was al een tijdje op zoek, maar er bestaan zoveel printlabo's ... Met zekerheid kan ik mijn klanten nu de beste kwaliteit garanderen, sta ik als ondernemer 100% achter mijn aanbod en krijgen mijn foto's een langere levensduur. Absoluut een win-win-winsituatie dus!


een droom van een fotoalbum

Samen bepalen we de look & feel van jouw ideale fotoalbum. Ik geef je graag advies op basis van mijn 'standaard' aanbod. Maar jij bent uniek en dat mag jouw album ook zijn! Gun jij jezelf een exemplaar? Of geef je het cadeau aan iemand? Samen komen we er vast en zeker uit.

"Elk moment is bijzonder, vereeuwigd op papier een wereldwonder!"

—Naomi

Hey, ik ben Naomi

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.