Drukwerk

Elk moment is bijzonder, vereeuwigd op papier een wereldwonder

Jouw fotoshoot krijgt zoveel meer waarde als je er achteraf ook een mooi album van laat maken. Je kan vrienden en familie laten meegenieten of gewoon eens lekker stoefen!


We verzamelen massaal veel foto’s op onze smartphones en laptops. Maar wees eerlijk ... Hoe vaak bekijk je die nog eens?

Fotoalbum door Klikchick Fotografie

Prijzen

€ 75 Mini: vierkant (15 x 15 cm) met fotocover en 26 pagina’s mat fotopapier

€ 100 Medium: vierkant (19 x 19 cm) met fotocover en 26 pagina’s mat fotopapier

€ 125 Large 1: liggend (28 x 19 cm) met fotocover en 26 pagina’s mat fotopapier

€ 150 Large 2: vierkant (28 x 28 cm) met fotocover en 26 pagina’s mat fotopapier

€ 250 Extra Large: liggend (42 x 28 cm) met fotocover en 26 pagina’s mat fotopapier


Opties

+ € 50 voor een cadeaubox in (wit of zwart) leder of natuurlijk linnen

+ € 25 voor cover in (wit of zwart) leder of natuurlijk linnen


€ 500 Extra Large Special: liggend (40 x 30 cm) met fotocover van acrylglas en afwerking in (wit of zwart) leder, 52 pagina’s mat fotopapier, in een cadeaubox in (wit of zwart) leder


De prijzen zijn inclusief het ontwerp en de productiekosten. Alle fotoalbums hebben een platliggende binding. Je kan zelf je favoriete beelden doorgeven zodat ik hiermee rekening kan houden tijdens de opmaak van het album. Je hebt de mogelijkheid om persoonlijke tekstjes of quotes naar keuze door te geven. Je ontvangt een digitale preview in PDF ter goedkeuring voor druk.

Verstuur je een fotokaart? Dat zorgt voor een persoonlijke touch waar iedere ontvanger voor te vinden is. Save the Date-kaarten, huwelijksuitnodigingen, kerstkaarten ... noem maar op! Vraag me gerust om meer info! De prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen.


Ook voor muurdecoratie en fotoadrukken kan je uiteraard bij mij terecht. Zo geven we jouw favoriete foto's samen de aandacht die ze verdienen!

Fotokaarten door Klikchick Fotografie