Hey, ik ben Naomi

Ik ben een open boek met een groot hart voor mens en dier en geloof sterk in de kracht van mijn dromen!


In 2019 besloot ik om mijn passie voor fotografie de nodige groeikansen te bieden. Waarom? Ik krijg als fotografe energie en voldoening voor, tijdens en na het vastleggen van pure emotie in al haar diversiteit.


Ik ben afgestudeerd aan de Mediaschool in Antwerpen met heel veel goesting om mensen blij te maken met mooie foto’s en tastbare herinneringen! Het resultaat? Neem eens een kijkje in mijn portfolio.

Disneymagie

Foto’s maken deed ik al van jongs af aan. Zeker op belangrijke momenten wou ik voldoende herinneringen vastleggen om later bij het zien van de vele beelden opnieuw dat fantastische gevoel te ervaren.


De liefde voor Mickey Mouse en al zijn vriendjes ontstond als zevenjarige in Disneyland Parijs. Ik krijg nog altijd kriebels in mijn buik als we weer eens een tripje hebben geboekt. Telkens overvalt me daar een spontaan gevoel van oprecht geluk en ontroering.

Naomi Segers, fotografe van jongs af aan

Wanderlust

Er zit een avonturier in mij en ik ga dan ook graag op ontdekking naar al het moois dat de wereld te bieden heeft. Ik geniet altijd van nieuwe ontmoetingen, de warme zon en het maken van mooie beelden! En als het model extra fotogeniek is, is dat uiteraard mooi meegenomen :)

Wanderlust en reisfotografie door Klikchick Fotografie

Mijn wereld

De liefde van mijn leven

In 2013 kwam ik Hilde tegen en het was liefde op het eerste gezicht (althans voor mij, haha)! Ze is knap, lief, zorgzaam en sinds 2016 mijn vrouw. Wat een heerlijk gevoel om te weten dat zij mij altijd zal steunen in alles wat ik doe.

De liefde van mijn leven - Klikchick Fotografie

Ona, ons hartendiefje

Hoe schattig kan je zijn?! We waren op slag verliefd op dat kleine Biewer Yorkshire-pupje, dat nog steeds niet veel groter is geworden (lacht). Ze maakt ons gezinnetje compleet!

Ona door Klikchick Fotografie

Destiny, mijn zielsverwant

Paardrijden is meer dan een hobby. Het is een levensstijl met veel verantwoordelijkheid. Maar je krijgt er zoveel voor terug! Al meer dan 20 jaar lang zijn wij een onafscheidelijk duo. Ik ben zo trots op de unieke band die wij door de jaren heen opgebouwd hebben.

Destiny door Klikchick Fotografie

en ik heb nog meer te vertellen!