Hey, ik ben Naomi

In 2019 besloot ik om mijn passie voor fotografie de nodige groeikansen te bieden. Waarom? Ik krijg als fotografe energie en voldoening voor, tijdens en na het vastleggen van pure emotie in al haar diversiteit. Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe locaties ontdekken maken deze job voor mij ideaal!


Ik ben afgestudeerd aan de Mediaschool in Antwerpen met heel veel goesting om mensen blij te maken met mooie foto’s en tastbare herinneringen! Dit doe ik met een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie. Het resultaat? Ontdek mijn favoriete beelden.

"Alles wat je aandacht geeft, groeit"

—Aristoteles

Mijn vakkennis als huwelijksfotograaf

Flitstechnieken op een huwelijk (2022)

Bruidsfotografie 'the complete experience' (2022)

Photoshop voor fotografie (2021)

Adobe Lightroom (2020)

Basis digitale fotografie (2019)

Bachelor Communicatiemanagement (2008)

Disneymagie

Foto’s maken deed ik al van jongs af aan. Zeker op belangrijke momenten wou ik voldoende herinneringen vastleggen om later bij het zien van de vele beelden opnieuw dat fantastische gevoel te ervaren.


De liefde voor Mickey Mouse en al zijn vriendjes ontstond als zevenjarige in Disneyland Parijs. Ik krijg nog altijd kriebels in mijn buik als we weer eens een tripje hebben geboekt. Telkens overvalt me daar een spontaan gevoel van oprecht geluk en ontroering.

Naomi Segers, fotografe van jongs af aan

Wanderlust

Er zit een avonturier in mij en ik ga dan ook graag op ontdekking naar al het moois dat de wereld te bieden heeft. Ik geniet altijd van nieuwe ontmoetingen, de warme zon en het maken van mooie beelden! En als het model extra fotogeniek is, is dat uiteraard mooi meegenomen :)

Wanderlust en reisfotografie door Klikchick Fotografie

Mijn wereld

hartendiefje Ona

Hoe schattig kan je zijn?! Ik was op slag verliefd op dat kleine Biewer Yorkshire-pupje, dat nog steeds niet veel groter is geworden (lacht).

Ona door Klikchick Fotografie

mijn zielsverwant Destiny

Al meer dan 23 jaar lang zijn wij een onafscheidelijk duo. Ik ben zo trots op de unieke band die wij door de jaren heen opgebouwd hebben.

Destiny door Klikchick Fotografie
en ik heb nog meer te vertellen!

Lees het in mijn blog Klik & Blik

Een klik met Klikchick Fotografie