Liefde is het ALLERmooiste

Als koppel is het belangrijk om mooie foto's te hebben van jullie samen. Of het nu is omdat jullie iets te vieren hebben, of gewoon omdat het al een tijdje geleden is, het laten maken van professionele foto's biedt een grote meerwaarde. Het is een investering waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Het is een stukje tijdloze geschiedenis. Je kan steeds terugblikken naar jullie fotomoment samen, met als resultaat prachtige beelden om voor eeuwig te koesteren.


Mijn specialisatie

Als fotografe, gespecialiseerd in het vastleggen van pure emotie in al haar diversiteit, richt ik me voornamelijk op de LGBTQ-gemeenschap. Het is belangrijk dat koppels zichzelf kunnen zijn en gezien worden zoals ze zijn. Het maken van foto's is een manier om die verbondenheid vast te leggen, en om deze te kunnen delen met anderen. Een prille relatie of een koppel dat al jaren samen is, ik help jullie hoe dan ook met veel enthousiasme door het maken van een liefdevolle reportage.


Practice what you preach

Mijn vrouw en ik hebben ook al meerdere fotoshoots achter de rug. En binnenkort zijn we al 10 jaar samen. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een weekendje weg én ... een fotoshoot natuurlijk! We trekken er deze keer zelfs voor naar Duitsland samen met ons hondje Ona. Zij maakt al 8 jaar deel uit van ons gezinnetje en deze keer mag ze ook weer mee op de foto. Al moet ik toegeven dat zowel Hilde als Ona niet 100% in hun nopjes zijn voor de camera (lacht).


Smoor op de Foor

Omdat ik zoveel mogelijk koppels wil fotograferen die belang hechten aan waardevolle foto's, organiseer ik deze maand minishoots op de Sinksenfoor in Antwerpen: Smoor op de Foor! Het is dé kans om een date te combineren met een kortere fotoshoot als leuke herinnering. En uiteraard geeft de kleurrijke setting van de Sinksenfoor een unieke touch aan de foto's. Smoor op de Foor is zo’n leuk en uniek concept dat het zelfs in de pers verscheen! Wil je je lief verrassen? Het is nog niet te laat om jullie plekje te reserveren. Mis het niet!

Meer te weten komen over mijn aanbod?

Ik ben Naomi van Klikchick Fotografie

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.