Alweer een nieuwe blog aan het begin van deze nieuwe maand ... En ik deel met jullie graag een algemene blik achter de schermen. Ik ga deze keer dus niet dieper in op een bepaalde fotoshoot of onderwerp, wel neem ik je mee in mijn leefwereld waarin levensveranderende inzichten zorgen voor een bijzondere transformatie.


Wedding season

Er staan deze maand 3 huwelijksreportages op de planning. Ik vind het als emotiefotograaf altijd een gigantisch grote eer dat ik de liefde op deze manier mag vastleggen. Klikchick-koppels worden dan ook tot in de puntjes verwend met een klantenreis die ik met veel zorg heb ontwikkeld. Ik kijk er alvast naar uit!


moving preps

Ik kreeg enkele dagen geleden de sleutels van mijn nieuwe stekje. Door mijn scheiding staat er dus eind deze maand ook een verhuis op de planning. Ik kijk daar ongelooflijk hard naar uit, maar daar komt ook nog wel het nodige werk bij kijken. Enerzijds heel praktische dingen zoals ontspullen en inpakken, anderzijds de administratieve rompslomp. Stap voor stap komt alles in orde, en hoop ik zo snel mogelijk een thuis te kunnen maken van mijn appartement in Kapellen. Ben je benieuwd? Op mijn Instagram Stories zal ik zeker af en toe een update delen.


SELFCARE

Omdat ik de afgelopen maanden in een rollercoaster van emoties heb geleefd, in een soort van 'overlevingsmodus', is er veel stress opgeslagen in mijn lichaam. Hiervoor blijf ik de nodige ondersteuning opzoeken in de vorm van meditatie, ademhalen, spijkermat, massage, voetreflexologie ... Ik wil fysiek en mentaal de balans terugvinden. Qua mindset is het nodig om belemmerende overtuigingen los te laten, in een hogere frequentie te stappen en mijn volle potentieel te gaan benutten. Ik kijk dan ook enorm naar uit naar hét manifestatie-event Act to Attract op 17 juni 2024, waarvoor ik zelfs ambassadrice ben!

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.