Aanbod

krijg waar voor je geld

Een investering voor de rest van je leven. Zo moet je een professionele fotoreeks bekijken, want dat is ook echt wat het is. De tijd raast aan ons voorbij, het leven staat nooit stil en momenten zijn er om te grijpen, vast te houden en voor eeuwig te koesteren. Ik zet met veel liefde jouw belangrijke levensmomenten om in mooie herinneringen voor altijd!

Liefdesshoot

Vanaf € 300

KLIK & ONTDEK

"Wij zijn super blij met de foto's! Ze zijn echt té mooi! Er hangen hier al enkele exemplaren aan de muur te blinken. Bedankt voor de leuke shoot, je spontaniteit en het -ons op ons gemak doen voelen-"

—Miranda & Joycie

Huwelijksreportage

Vanaf € 750

KLIK & ONTDEK

"Met haar spontaniteit en enthousiasme stelde ze direct iedereen op z’n gemak. Zelfs onze gasten spraken ons aan over haar toffe, aangename manier van werken."

—Kaat & Rachid

Portretshoot

Vanaf € 250

KLIK & ONTDEK

"Naomi stelde mij snel op mijn gemak en WAT EEN RESULTAAT! Ik ben zo ongelooflijk blij dat ik dit gedaan heb voor mezelf."

—Ine

Uitvaartreportage

Vanaf € 550

KLIK & ONTDEK

"Op zo een dag wordt je geleefd en ben je te emotioneel en plots besef je dat de dag erop zit ... daar zit je dan te denken ... Maar dan heb je de mooie foto's van de viering die je helpen bij het verwerken van je verdriet."

—Catharine

Werkwijze

Ik fotografeer voornamelijk in natuurlijk daglicht. Ik hou zowel van spontane als van geposeerde foto’s. Tijdens een fotoshoot ga ik samen met mijn oog voor detail op zoek naar de perfecte mix van die twee. Bij het bewerken van een fotoreeks maak ik zowel gebruik van kleur als van zwart-wit.

Mijn ideale klant? Een koppel dat tijdens het shooten net doet alsof ik niet in de buurt ben, dat belang hecht aan waardevolle fotomomenten en waarvoor het ook al eens niet té serieus mag zijn (lees: kunnen lachen om mijn flauwe mopjes).

Ik sta te popelen om ervoor te zorgen dat unieke momenten niet veranderen in een vage herinnering.

Hoe? Letterlijk bij elke klik van mijn camera!