Maarten en Dorothee van Qmusic, niet voor niets mijn favoriete radiozender, stellen in hun podcast de 10 meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming aan die Bekende Vlaming zelf. Vannacht kreeg ik dan ook het idee om op basis van dit concept een blog over mezelf te schrijven. Of er effectief iemand deze vragen in Google zou typen, daar spreek ik me niet over uit ...


Welke opleiding heeft Naomi gedaan?

Ik heb op de hogeschool Communicatiemanagement gevolgd. Deze bacheloropleiding van 3 jaar was best pittig voor mij, maar ik ben ook wel trots dat ik met 1 jaartje extra tijd mijn diploma behaalde. Op zich had ik toen liever voor fotografie gekozen, maar achteraf ben ik toch blij met deze keuze.


Wat is de geboortedatum van Naomi?

30 augustus 1986 ... wat betekent dat ik dit jaar 37 word. En dat leeftijdsverhaal is toch wel een dingetje, daar heb ik het toch best wel lastig mee. Op 'tram 3' zitten was al een hele omschakeling, dus ik wil echt nog niet nadenken over wat dat binnen 3 jaar gaat zijn.


Heeft naomi een partner?

Ja, ik ben volgende maand al 10 jaar (!) samen met Hilde. In 2016 zijn wij getrouwd, iets waarvan ik dacht dat dat bij mij nooit zou gebeuren. Wij zijn ook op veel vlakken tegenpolen, wat het soms heel interessant maakt en wat ons in evenwicht houdt.


hoeveel tattoos heeft Naomi?

Ik heb ondertussen 6 tattoos. De eerste kwam er al toen ik 19 jaar was denk ik. En de nieuwste, waarschijnlijk niet de laatste, liet ik vorig jaar zetten.


Waarvoor mag je Naomi wakker maken?

Je mag me zeker wakker maken om naar Disneyland te vertrekken! Dat is ook echt de enige vroege ochtendmoment dat ik met plezier uit bed spring. Maar uiteraard moet je mij ook wakker maken moest er iets mis zijn met mijn familie of mijn (huis)dieren.


Wat is het favoriete drankje van Naomi?

In de voormiddag drink ik graag thee, niets speciaal maar gewoon Earl Grey, of een versgeperst appelsiensapje. In de namiddag en 's avonds kan je me vooral een plezier doen met frisdrank zoals Cola zero (tegenwoordig zelf de cafeïnevrije variant) of Fanta. Ik drink weinig alcohol maar soms lust ik wel een zoet aperitiefje zoals Martini Bellini, strawberry daiquiri of sex on the beach.


welke gebeurtenissen zijn bepalend geweest in Naomi haar leven?

In 2012 en in 2013 maakte ik 2 drieweekse verre reizen in mijn eentje. Dit waren absoluut dé ervaringen die me gevormd hebben tot de persoon die ik nu ben. Ik kwam mezelf tegen, leerde nieuwe mensen kennen, moest soms serieus mijn plan trekken ... maar het was het allemaal waard!


Wat heeft het meeste indruk op Naomi gemaakt in het afgelopen jaar?

Het overlijden van mijn grootvader begin dit jaar. Ik moest voor het eerst afscheid nemen van iemand die zo dichtbij mij stond.


Had Naomi 10 miljoen wat zou ze dan doen?

Dan verhuis ik naar het buitenland waar het zonnetje schijnt. Ik heb steeds meer moeite met de dagelijkse sleur en de ratrace die in onze maatschappij sterk aanwezig is.


Wat is het levensmotto van Naomi?

Follow your destiny wherever it leads you.

Ik ben Naomi van Klikchick Fotografie

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Heb je zelf nog een vraag?

Dan is het nu dé moment om ze te stellen: