het fotosalon

Tijdens een les studio- en portretfotografie op de avondschool vertelde de docent me over de Photo Days in Brussels expo. Dat klonk als muziek in mijn oren, als absoluut iets dat ik wou ontdekken. Mijn ervaring? Ik waande me in het walhalla van de fotografie waar je inspiratie kan opdoen door lezingen bij te wonen, de nieuwste producten te testen en tentoonstellingen te bekijken. Bovendien kreeg ik als professioneel fotograaf gratis toegang tot de beurs!


great minds think alike

Het is altijd fijn om zo'n uitstap in gezelschap te doen en in dit geval zeker met een gelijkgestemde, iemand die dezelfde passie deelt. Dus sprak ik af met een collega-fotograaf. De sfeer op de beurs was zeer aangenaam omdat iedereen daar, net als ik, op zoek is naar 'de juiste klik'. Ik vroeg informatie aan de Canon-stand omdat ik in 2022 ga investeren in een nieuwe camera. Maar het was ook tof om de mensen van Beroepsfotografen.be eens persoonlijk te ontmoeten.


De meeste dromen zijn bedrog

Wist je dat ik al jaren fan ben van Marco Borsato? Maar ik weiger te denken dat het doel dat ik voor mijn bedrijf voor ogen heb enkel een droom zal blijven. "Dream big or go home", dat gezegd zijnde besef ik ook dat er nog vele stappen gezet zullen moeten worden in mijn groeiproces als fotograaf maar dat maakt het ook net weer zo interessant.


Een klein groot gelukske

Hama Benelux organiseerde een wedstrijd tijdens de Photo Days. Je moest een originele foto maken aan hun stand en deze posten op je Instagram-account om kans te maken op een fotorugzak boordevol leuke accessoires. Yes, dat is iets voor mij! En zo bleek, want enkele dagen later werd ik uitgekozen als winnares. Het is soms heel duidelijk dat het universum kleine signalen geeft die ik graag interpreteer als "You go girl". Ik ben een blij ei!

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.