📷 door Karolina Grabowska

INTERNATIONALE VROUWENDAG

Op 8 maart 2024 vieren we internationale vrouwendag. Deze dag staat elk jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Daarom organiseren we een toffe fotoshootdag speciaal voor powervrouwen die zichzelf op nr. 1 willen zetten. Het wordt een totaalbeleving zodat jij, mooie vrouw, de ruimte krijgt om te stralen. Of je wil jezelf in de kijker zetten als onderneemster of je hebt nood aan nieuwe portretfoto's, hoe dan ook ... je mag genieten!


TEAMWORK

Ik organiseer het niet alleen ... want voor deze gelegenheid werk ik samen met MUAH Nathalie Ceulemans. We zijn al een tijdje geleden gestart met brainstormen. Ondertussen is de knoop doorgehakt en staan we allebei alvast te trappelen! Nathalie zal klaar staan om jouw make-up en haarstyling te verzorgen. Op die manier kan je na aankomst op de (voor nu nog geheime) locatie eerst even in haar stoel op adem komen. Uiteraard wordt jouw look aangepast op de uitstraling die jij voor ogen hebt. Zo blijf je lekker jezelf, met dat extraatje magie!


Blossom-minishoot

Het is momenteel nog te vroeg om al alles te verklappen ... Maar het allerbelangrijkste, de datum, willen we graag alvast meedelen: zondag 10 maart 2024. Ben jij dus nog aan het twijfelen? Of wil je absoluut voor mijn lens komen staan? Hou die datum dan alvast vrij in je agenda én registreer je via onderstaande knop op de wachtlijst. Op die manier kom je binnenkort als eerste alle info te weten. En wie weet hangt daar voor de snelle beslissers ook wel een cadeautje aan vast ;-) Ok, voorlopig heb ik genoeg gezegd, het gaat gewoon fan-tas-tisch worden! Gun jij het jezelf?

"Schuif twijfels en angst opzij, sta op en wees trots op jezelf. Met de juiste klik in hoofd en hart maak je jouw eigen keuze."

—Naomi

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.