ready, set, kerstshoppen

Met de start van deze laatste maand van dit jaar is het dringend tijd om te kerstshoppen. Ik heb alvast enkele cadeaus in huis gehaald en stiekem liggen ze hier ook al te blinken onder onze kerstboom. Het slechte weer en de donkere dagen moeten gecompenseerd worden met warmte en bakken vol gezelligheid! Geen zin om het huis uit te gaan? Shop dan lekker online, én liefst bij een lokale handelaar.


nieuw aanbod

Met het eindejaar voor ogen ben ik een tijdje geleden beginnen nadenken over de look & feel van mijn nieuw aanbod: de Klikchick-cadeaubonnen! En eindelijk kan ik ze aan jullie voorstellen: door mezelf ontworpen in mijn huisstijl en afgewerkt met een stijlvolle, maar typische Klikchick-verpakking :) Jep, ik ben er trots op en ik hoop dat er dit eindejaar alvast een aantal bonnen onder jullie kerstbomen zullen belanden.


cadeautip

Ken je iemand die volgend jaar zal bevallen? Moet je een cadeau kopen voor iemand die alles al heeft? Wil je een zelfstandig familielid verrassen met een fotoshoot om zijn of haar zaak in de kijker te zetten? Of wil je stiekem zelf met je lief op de foto in 2022? Het perfecte geschenk verzinnen is niet altijd even gemakkelijk ... en je wil toch ook een beetje origineel uit de hoek komen. Twijfel niet langer en ga voor een unieke fotobeleving, succes gegarandeerd!

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.