Het is de ideale moment voor een eerlijke, maar vooral persoonlijke blog. Ik stel me hierdoor kwetsbaar op maar tegelijk benoem ik de dingen graag zoals ze zijn. Als open boek wind ik er niet graag doekjes om.


Gaan met die banaan

Diegenen die me goed kennen weten dat ik iemand ben die met de neus recht vooruit wil blijven doorgaan, met focus op het grote doel. Dat zal ik dus altijd blijven doen, als een echte doorzetter. Maar dat wil echter niet zeggen dat ik gaandeweg worstel met bepaalde onzekerheden, dat ik na een pittige periode terug moet opladen, dat ik gevoelig ben aan prikkels uit mijn directe omgeving en dat ik soms gewoon moet luisteren naar mijn lichaam.


Perceptie versus realiteit

Ik hoor vaak ‘Amai Naomi, het gaat goed met je fotografiezaak he!’ en enerzijds is dat ook wel zo, maar anderzijds voelt dat niet altijd zo.

Momenteel beleeft deze Klikchick een rustige zomer, wat me soms net onrustig maakt. Ja, het is altijd dubbel natuurlijk! Ik zie het momenteel liever als een seintje van het universum om even te vertragen. Een goede vriendin van mij zei me dit voorjaar nog dat ik niet altijd op de gas kan blijven drukken en ze heeft gelijk … Zo heb ik dus meer vrije tijd waarin er minder moet, en meer mag.


Focus op de toekomst

Ondertussen blijf ik natuurlijk achter de schermen werken aan mijn zaak en mijn mindset. Dat is momenteel de juiste weg voor mij. Met de steun van mijn krachtig netwerk kan ik op die manier verder bouwen aan Klikchick Fotografie, mijn trots, mijn creatieve uitlaatklep.

Ik ben oprecht dankbaar voor terugkerende klanten, nieuwe kennismakingen en toffe opdrachten in 2023, 2024 en zelfs 2025! Wil je samenwerken of ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.


Liefs,

Naomi

Ik ben Naomi van Klikchick Fotografie

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.