Blossom-minishootS

Op zondag 10 maart was het zover: de allereerste editie van de Blossom-minishoots. Zes fantastische vrouwen kozen voor zichzelf, stapten uit hun comfortzone en genoten van me-time! En genieten deed ik ook, want ik voel me helemaal in mijn element wanneer ik anderen kan begeleiden in het comfortabel poseren voor mijn lens. En dankzij MUAH Nathalie Ceulemans straalde elke vrouw als nooit tevoren! Sommigen hadden na de fotoshoot nog leuke plannen, dus konden ze nog wat langer genieten van hun (nieuwe) look.


Een vleugje magie

Het was die dag méér dan visagie en leuke fotoshoots. Ik ervaarde het zelf als magisch! Er werden mooie momenten, inspirerende inzichten en échte verbindingen gecreëerd. Misschien dat de elfen daar ook wel voor iets tussen zaten? Want ja, ook een beetje spiritualiteit mocht niet ontbreken. Dit alles gecombineerd met leuke muziek en een goede sfeer in studio F in Kalmthout. Het was een totaalbeleving, een unieke ervaring!


Het smaakt naar meer

1 ding is zeker: het zal niet bij een eerste editie blijven. Het volgende concept ligt alvast te rijpen. Ben jij dus geïnteresseerd? Wil je ook eens voor mijn lens komen staan? Of ben je benieuwd naar de volgende minishoots? Registreer je via onderstaande knop op de wachtlijst. Op die manier kom jij als eerste alle info te weten.

An door Klikchick Fotografie
Heidi door Klikchick Fotografie
Sarah door Klikchick Fotografie
Ingrid door Klikchick Fotografie
Vanessa door Klikchick Fotografie
Kim door Klikchick Fotografie

"Met hart en ziel breng ik jou dichter bij jezelf, tijdens de fotoshoot én dus ook achteraf in jouw persoonlijke galerij."

—Naomi

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.