Strategie en zielsmissie

Als ondernemer ben ik uiteraard gefocust op het neerzetten van een succesvolle business. Ik volgde coaching en leerde strategieën die nodig zijn om mijn zaak te laten groeien. Dit was een belangrijk proces en het heeft me zeker geholpen om stappen te zetten in mijn carrière. Maar na verloop van tijd begon ik te beseffen dat er meer nodig is ... Ik vroeg me af wat mijn zielsmissie is en hoe ik die kon gaan ontdekken en ontplooien. Dit leidde me naar een nieuwe benadering van mijn ondernemerschap, waarbij ik meer nadruk leg op mindset, persoonlijke ontwikkeling en het volgen van mijn intuïtie. Ik leerde de waarde inzien van vertragen en echt te voelen wat er speelt in mijn hart en ziel. Ik stopte met het constant najagen van meer en het voorbijlopen van mezelf. Dit bracht me in contact met krachtige vrouwen die me steunden op mijn pad naar persoonlijke groei.


Innerlijke reis

Ik nam deel aan ademsessies, vuur- en glaslopen en andere mooie, leerzame belevingen die me uitdaagden om buiten mijn comfortzone te treden en mijn angsten te overwinnen. Dit heeft me geholpen om nieuwe inzichten te krijgen en mezelf op een dieper niveau te leren kennen. Mijn ondernemerschap is nu absoluut een mix van passie, vakkennis, intuïtie en persoonlijke groei. Ik ben dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd. Het pad van ondernemerschap is een diepe innerlijke reis die me steeds dichterbij mijn ware zelf brengt.


Verbinding

Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met zowel klanten als mede-ondernemers is essentieel voor succes en groei. En voor een goede verbinding met mezelf moet ik luisteren naar mijn buikgevoel. Als generator (mijn human design) is dit belangrijk omdat het mijn innerlijke kompas is dat me leidt naar wat echt bij mij past en waar ik energie van krijg. Het is mooi om te zien dat dit de afgelopen periode steeds duidelijker is geworden. Maar bovenal wil ik veel plezier halen uit dat wat ik zo graag doe! Ik wil vooral doen waar ik passie voor voel en voldoening uit haal. Trouw blijven aan mezelf en aan wat mij echt inspireert, zal er vervolgens voor zorgen dat ik mijn klanten optimaal kan helpen. En daar doe ik het voor!


Ik ben heel benieuwd wat er nog verder op mijn pad zal komen ...

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.