merci 2023

Ik blik graag even terug naar het afgelopen jaar. Was het ondernemerschap opnieuw een uitdaging? Absoluut, maar wat heb ik genoten op die rollercoaster. Ik sluit mijn fotografiejaar af met 31 fotoshoots waarvan 4 huwelijksreportages en een liefdesshoot in het mooie Curaçao! Bovendien mocht ik maar liefst 9 terugkerende klanten opnieuw fotograferen. Ik ben oprecht zo dankbaar voor het vertrouwen, voor het feit dat ik mezelf kan en mag zijn, en voor de vele hartverwarmende woorden.


Klikchick Fotografie mocht ook enkele mijlpalen bereiken. Zo stond ik voor het eerst op een huwelijksbeurs in februari, en volgden er nog 2 beurzen in het najaar. Ook stond mijn zaak tweemaal in de kijker via de pers: in juni over het concept Smoor op de Foor en in oktober over mijn nieuw aanbod afscheidsfotografie. Ik werd lid van Masters of Wedding Photography en Wedisson, en mocht alvast 2 awards in ontvangst nemen!


Op persoonlijk vlak genoot ik van 2 mooie reizen, naar Vietnam en Curaçao. En voor mijn verjaardag trakteerde ik mezelf op een magische trip naar Disneyland Parijs. Daarnaast bewandelde ik ook mijn spirituele pad, voor meer bewust-zijn met aandacht voor mijn talenten en dromen. Ik sloot me aan bij de Ademruimte Academie waar ik de nodige ondersteuning vind. Gewoon blijven ademen ;-)


hallo 2024

Het nieuwe jaar staat in de startblokken ... Traditioneel neem ik tijdens de eindejaarsperiode de tijd om te reflecteren. Uiteraard heb ik in 2023 weer nieuwe lessen geleerd, over mijn business en mijn persoonlijkheid. Ik zie nu waar ik sta, waar ik naartoe wil, en in januari werk ik nog even verder aan mijn plan. Want door de juiste stappen te zetten, kom ik er hoe dan ook!


Er staan alvast 7 huwelijksreportages op de planning en daar kijk ik al ontzettend naar uit. Maar dat betekent ook dat er nog plekjes vrij zijn! Neem dus gerust contact op om jullie huwelijksplannen samen vorm te geven.


In 2024 wil ik mijn passie voor fotografie verder zetten vanuit mijn hart, mijn goud, mijn zijn ... met héél veel liefde en plezier, samen met de leukste klanten!

Wat zijn jouw plannen in 2024?

Niets is leuker dan jouw grote en kleine (geluks)momentjes te laten fotograferen. Zo kan je achteraf blijven genieten van deze mooie herinneringen!

Plan jij graag een fotoshoot in of wens je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

Foto's door Marleen Figeys

"Nieuwe kansen, grote dromen ... Laat dat nieuwe jaar maar komen!"

—Naomi

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.