waar het allemaal begon

Fotograferen deed ik al van kleins af aan, maar het beperkte zich tot het maken van eigen beelden tijdens familiefeesten of op vakantie. Mijn fotografieverhaal start écht vanaf de zomer van 2019 toen de vrouw van mijn neef vroeg of ik het zag zitten om hun zoontje te fotograferen. Uiteraard moest ik daar niet over nadenken! Tijdens de fotoshoot en nadat ze het fotoalbum had ontvangen kreeg ik als enthousiaste reactie: "Waarom doe je niets met dit talent?" Dat was er voor mij ook echt 'boenk op'!


perfectionist tot in de kist

Jep, that's me ... Ik zal me nooit halsoverkop in een nieuw avontuur storten. Een goede voorbereiding is alles! Dus trok ik opnieuw naar de schoolbanken, meer bepaald de Mediaschool Antwerpen, om de technische kant van fotografie onder de knie te krijgen. Er ging een nieuwe wereld voor me open toen ik manueel leerde fotograferen. Wat leuk om zelf de controle te hebben over het resultaat van elke klik! En sinds die opleiding werk ik met Adobe Lightroom voor de fotobewerkingen. Ik leerde ontzettend veel bij, ook via allerlei webinars en het START!-traject van Starterslabo.


eindelijk is het zover

Ik weet het ... Het duurde een tijdje voordat ik effectief de sprong waagde, maar nu ben ik er ook écht klaar voor. Uiteraard ga ik me blijven bijscholen en zal ik in mijn ondernemerschap nog obstakels moeten overwinnen, maar ik ga ervoor! Klikchick Fotografie start officieel op 1 juli 2021 en ik ben nu al zo trots op wat ik bereikt heb tijdens de weg naar deze 'k(l)ickstart'. Maar uiteraard ben ik ook superbenieuwd naar wat de toekomst zal brengen!

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.