merci 2021

Ik kijk even terug naar een speciaal jaar, eentje vol veranderingen (transformaties zelfs)! De eerste 5 maanden van 2021 was ik op zoek naar nieuwe doelen, naar 'de zin van', naar mijn pad. Stilgezeten heb ik niet! Mijn dagen werden gevuld met het vergaren van informatie, solliciteren, stap voor stap mijn eigen zaak op poten zetten en uiteraard veel fotograferen. Dankzij enkele toffe holebikoppels kreeg ik de kans om mijn portfolio op te bouwen. In juni was het dan tijd om alle puntjes op de i te zetten want op 1 juli werd Klikchick Fotografie geboren en ging deze website online. Een kindje dat ik langer dan 9 maanden met me heb meegedragen, maar het is het helemaal waard geweest. In die eerste maand als zelfstandig fotografe in bijberoep mocht ik 5 shoots verzorgen. De tweede helft van het jaar bestond voornamelijk uit fotograferen, netwerken, bijscholen en het lanceren van de Klikchick-cadeaubon.


Ik sluit het jaar af met 34 fotoshoots op de teller, tevreden klanten die hartverwarmende reviews schreven en zelfs enkele reeds terugkerende klanten. Dankjewel!


hallo 2022

Het nieuwe jaar is net van start gegaan, maar ik ben uiteraard al een tijdje bezig met brainstormen. Met wat hulp van Boostways Coaching ga ik al mijn plannen in een duidelijk overzicht gieten. Ik heb er nu al zoveel zin in! Ik licht graag alvast een tipje van de sluier op: het organiseren van minishoots en acties, investeren in nieuw fotografiemateriaal, extra's ondernemen voor mijn marketing ... Ik ga knallen, beloofd!


Er staan alvast leuke shoots in mijn agenda, waarvan een huwelijksreportage. Plan jij graag een fotoshoot in of wens je meer informatie? Neem gerust contact met me op.Hoe was jouw 2021 en wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar?

Laat het me zeker weten in een reactie onderaan deze blog.

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.