outfit

Denk niet te lang na over die ideale outfit. Draag gewoon kledingstukken die je graag draagt. Hou wel rekening met neutrale kleuren en draag dus geen te drukke prints. Ga je met 2 of meer personen op de foto bepaal dan een iemands outfit en pas de andere personen hun outfit daarop aan. Doe je graag een kledingwissel? Dat kan zeker als je een knusse of krachtige klik boekt want dan is daar voldoende tijd voor. Blijf vooral dicht bij jezelf en bij je eigen stijl!


LOCATIE

Denk eens na over jouw favoriete locatie: een stedelijke of een groene omgeving ... of gewoon lekker met de voetjes in het zand op het strand. Of mag het wel wat stoerder? Boek dan een grafittishoot. Het is helemaal aan jou om hierover te beslissen, maar uiteraard kunnen we er samen over brainstormen.


NO STRESS

Maak het jezelf gemakkelijk! Leg je outfit de avond ervoor alvast klaar en denk eens na over de accessoires en juwelen die je wil dragen. Misschien kan je ook wel props meebrengen, altijd leuk! Vergeet zeker je nagels niet te lakken als je dat mooi vindt. Maar vooral: gun jezelf een goede nachtrust, ga op tijd slapen zodat je de volgende dag helemaal kan stralen voor mijn lens.

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.