complimentendag

1 maart is complimentendag, een dag waarop jij iemands dag kan omtoveren. Als fotografe onderschat ik nooit de kracht van een compliment. Steeds vaker benoemen mijn klanten het feit dat ik hen tijdens de fotoshoot snel op hun gemak breng. En ja, daar hoort af en toe een complimentje bij. Want geef toe, we zijn allemaal wel wat onzeker over hoe we eruit zien en al zeker als het gaat om fotografie. Ik zie het dan ook telkens als een uitdaging wanneer iemand rotsvast overtuigd is van zijn/haar 'niet fotogeniek zijn'. Het is nochtans heel simpel: je bent op je best als je bent wie je bent.


preview-view-review

Tijdens een fotoshoot laat ik af en toe al snel een resultaat zien op mijn camera. Dat brengt altijd een soort van (oef!) rust. Vervolgens valt de grootste stress er af en kan de shoot in gemoedelijke sfeer verder gaan. Kort na de shoot bewerk ik al enkele beelden en toon deze via mijn stories op social media. En dan? Dan is het mijn beurt om de complimentjes te ontvangen. Jouw eerste reactie op de preview is werkelijk goud waard, daar wordt mijn hartje warm van! Bij het afleveren van de foto's vraag ik steeds om een review te schrijven, op mijn Google- en/of Facebookaccount. Ben jij fan van mijn werk? Ook jouw mening telt! Al die lieve woorden, die complimenten voor Klikchick Fotografie laten mijn droom verder groeien. Een dikke merci!


complimentje voor jou

Omdat jij zo lief bent om deze blog te lezen, geef ik graag een extra complimentje (omdat jij het waard bent)! Hoe? In de vorm van een actie: heb jij deze maand (maart 2022) op woensdagen of in het weekend nog een gaatje in jouw agenda én zin in een fotoshoot? Reserveer dan snel jouw plekje en geniet van 10% korting. Deze actie is geldig op een liefdesshoot of een portretshoot. (Niet geldig op huwelijksreportages)

Profiteer ervan!

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.