"POSEREN IS NIETS VOOR MIJ"

Het is iets dat ik wel vaker te horen krijg. Zit jij met hetzelfde gevoel? En stel je daarom jouw portretshoot uit? Geen paniek, want ik heb wel enkele trucjes in petto! Eerst en vooral: je moet niet altijd in de lens kijken en je grootste glimlach tonen. Voilà, dat gezegd zijnde, valt er waarschijnlijk al een hele last van je schouders. En blijven die schouders toch nog wat vast zitten? Dan doen we samen even wat oefeningen om deze los te maken. Nu we toch in beweging zijn, maak ik ook graag foto's terwijl je naar me toe wandelt of wanneer je even een toertje ronddraait. Weet je geen houding aan te nemen met je handen? Breng dan enkele props mee die je kan vasthouden. De grootste stress is er ondertussen wel wat af, maar desnoods schud ik nog een flauw mopje uit mijn mouw en *KLIK* die spontane lach staat ook op beeld!


Boost Je zelfvertrouwen

Draag op de dag van jouw fotoshoot (een) outfit(s) waar je je 100% goed in voelt. Dit zal je uitstraling alleen maar ten goede komen. Door mijn ervaring als portretfotograaf kan ik jou helpen doordat ik ook weet welke poses best werken. Ik geef je kleine instructies en af en toe doe ik eens een pose voor. Zo begrijp je meteen wat ik bedoel. Het is mijn missie om jou op beeld vast te leggen zoals je écht bent. Voelt iets onnatuurlijk aan? Dan doen we het uiteraard niet. Hierdoor blijf je dicht bij jezelf, want dat is méér dan goed genoeg ;)


De Klikchick-werkwijze

Als fotografe sta ik bekend voor mijn duidelijke communicatie. Onze eerste contacten zijn van cruciaal belang voor een geslaagde fotoshoot. Een goede voorbereiding is zo belangrijk! Hier neem ik dan ook graag de tijd voor: via mail, social media, een videocall of een telefoontje. Op die manier heb ik alvast een duidelijke kijk op jouw verwachtingen. Op de dag van jouw portretshoot maken we optimaal gebruik van de ingeplande tijd. Om jou gerust te stellen laat ik tussendoor ook alvast enkele foto's zien, hét bewijs dat alles prima verloopt en er dus geen reden is om nog langer zenuwachtig te zijn.

Caroline

1 / 3

"Naomi stelt je op je gemak en weet een gezellige sfeer te creëren."

1 / 3

Zijn jouw twijfels alvast verdwenen?

Ik ben Naomi van Klikchick Fotografie

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.