Personal branding

Graag wil ik je meer vertellen over het belang van jouw personal branding. Als ondernemer sta je misschien niet graag in de spotlight, maar het is wel enorm belangrijk. Hoezo? Wel, mensen verbinden van nature graag met mensen. Het gezicht achter jouw logo maakt het zoveel persoonlijker. Voelt een potentiële klant een klik met jou? En kan jij hem/haar helpen met jouw product of dienst? Dan gaat je business hoe dan ook groeien!


het volledige plaatje

Een business shoot is hoe dan ook een goede investering. Je kan de foto's gebruiken voor jouw website, social media en/of drukwerk. Er zijn zoveel mogelijkheden én jouw bedrijf straalt professionaliteit uit! Moet jij daarom altijd poseren en mooi in de lens kijken? Heb geen vrees, want dat is absoluut niet nodig. We bespreken op voorhand de gewenste locatie, de accessoires die gebruikt kunnen worden en je outfit(s). Want enkel wanneer het volledige plaatje klopt, kan jij helemaal jezelf zijn.


teamwork makes the dream work

Werk jij samen met anderen? En vormen jullie een hecht team? Super, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ga dan gewoon samen op de foto en toon jullie groepssfeer aan de klanten. Wedden dat ook zij daar instant blij van zullen worden? Uiteraard kan ik daarnaast ook profielfoto's maken van elk teamlid apart. Een win-winsituatie dus!


Wie is die klikchick?

Als fotografe probeer ik mezelf ook zoveel mogelijk te tonen. Ik verstop me dus niet altijd achter mijn camera. De juiste klik met jouw fotograaf is immers zó belangrijk! Daarom stond ik onlangs zelf voor de lens van Ellen Bolckmans van Ell-Limits. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet snel verlegen ben, dus kan ik mijn spontaniteit wel de vrije loop laten. Zo blijf ik lekker dicht bij mezelf, ook als ondernemer. Dat maakt Klikchick Fotografie uniek! Ben ik daarom de juiste fotografe voor iedereen? Waarschijnlijk niet, maar dat is helemaal ok. Dus ik zou zeggen: Ontdek of 't klikt en wie weet zien we elkaar binnenkort?! Dan breng ik met alle plezier jouw business in beeld.

Naomi van Klikchick Fotografie door Ell-Limits

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.