de juiste keuzes

Er is de laatste tijd veel veranderd in mijn leven en daar ben ik blij om! Het is vooral een kwestie van de juiste keuzes maken. Hierbij vertrouw ik vaak op mijn buikgevoel dat me zelden in de steek laat. Maak ik hierdoor nooit meer een fout? Helaas ... maar het helpt me een heel eind op weg! En daarnaast weet ik goed wie ik ben en waar ik naartoe wil. Ik heb me erbij neergelegd dat ik voor altijd die flapuit zal zijn, dikwijls het grootste 'lawijt' in de groep, maar met een klein hartje. Recht door zee, recht vooruit ... als Naomi, maar ook als die Klikchick.


al doende leren

Het ondernemen is boeiend met vallen en opstaan. Ik doe het vooral met heel veel passie, zoals vele andere ondernemers. Fotograferen is een gevoelswerk met een stevig technisch kantje. Op beide vlakken wil ik nog veel bijleren. Er staan dit najaar nog enkele cursussen op de planning, zowel in avondschool als online. Waarom? Omdat ik mezelf wil blijven bijscholen om dé beste versie van mezelf te zijn, als fotograaf en als persoon. Ik wil er telkens 100% staan om mijn klanten te kunnen verwennen met de mooiste beelden.


hooi en vork

Ik geef het eerlijk toe: het is de laatste tijd moeilijk om een balans te vinden, een goed evenwicht tussen werk en ontspanning. Iets met teveel hooi op de vork nemen enzo ... vanuit die passie en die goesting om er vol voor te gaan! Maar tegelijkertijd moet ik ook luisteren naar mijn lichaam, op tijd rust nemen en gezond eten. Het lijken kleine dingen, maar ze zijn zo belangrijk. Ik probeer er echt op te letten, maar het lukt me niet altijd, en ook dat is prima. Soms wil ik al kunnen lopen zonder dat ik al kan stappen. Maar ik besef ook dat elk stapje in de juiste richting er eentje dichter bij mijn doel is.


Liefs ♡

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.