#liefdeisliefde

Het is ondertussen al een maand geleden dat ik Klikchick Fotografie lanceerde. Time flies when you're having fun! Tijdens de opstart van mijn fotografiebedrijf heb ik een hele zoektocht afgelegd, voornamelijk door te fotograferen, plaatjes te schieten en te shooten (lacht). Tijdens verschillende portfolioshoots maakte ik beelden van dieren, kinderen, zwangerschappen, families, ondernemers en koppels. Zo ontdekte ik wat ik het allerliefste doe: liefdevolle foto's maken van pure emotie in al haar diversiteit!


The riches are in the niches

"Als jij alles wil zijn voor iedereen, ben je niets voor niemand", een tip van ondernemerscoach Nies Cools. Tijdens een webinar vertelde ze meer over het durven kiezen voor een bepaalde doelgroep, meerbepaald een klant waar je een 'hell yes' gevoel van krijgt. Mijn plan om ervoor te kiezen om de LGBTQ+-gemeenschap te omarmen werd hierdoor alleen maar bevestigd. En ja, ik durf hiervoor te kiezen!


ideale klant

Die 'ideale klant' trekt trouwens vaak op jezelf. Niet zo vreemd dus, want ik ben ondertussen al jaren gelukkig samen met Hilde. Ben jij deel van een koppel dat tijdens het shooten volledig zichzelf wil zijn, dat belang hecht aan waardevolle fotomomenten en waarvoor het ook al eens niet té serieus mag zijn? Dan zullen wij hoe dan ook een goede 'klik' hebben! Maak ik dan enkel foto's van holebikoppels? Natuurlijk niet ... maar weet wel dat ik een groot hart heb voor ieder mens en alle vormen van liefde.

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.