merci 2022

Ik blik graag even terug naar het afgelopen jaar, bovendien het eerste volledige jaar van Klikchick Fotografie. Wat een rollercoaster! Het was vaak net iets te druk, maar altijd superleuk. Dit jaar heeft me doen inzien dat ik mijn grenzen streng moet bewaken, dat de juiste balans vinden en behouden geen evidentie is en dat ik gaandeweg moet genieten 'in het moment'. Daarnaast ben ik mijn klanten zo dankbaar voor het vertrouwen, voor het feit dat ik mezelf kan en mag zijn, en voor de vele hartverwarmende woorden.


Ik sluit mijn fotografiejaar af met 38 fotoshoots (waarvan 8 huwelijksreportages), 6 terugkerende klanten, een internationale opdracht, mooie investeringen en een verdubbeling van mijn verwachte omzetdoel!


Op persoonlijk vlak genoot ik van 2 mooie reizen, naar Curaçao en Spanje, samen met mijn vrouw. En we konden weer Disneyfiguren knuffelen in het magische Disneyland Parijs. En ik liet (na lang twijfelen) mijn meest zichtbare, maar ook meest betekenisvolle, tattoo zetten en ik heb er nog geen seconde spijt van!


hallo 2023

Het nieuwe jaar staat in de startblokken, maar ik heb tijdens de eindejaarsperiode de tijd genomen om te reflecteren. Met hulp van Boostways Coaching ga ik al mijn plannen, doelen en dromen bepalen. Want ook deze Klikchick wil de juiste koers varen. En er staat een spannende 'eerste keer' op de planning want ik zal op 26 februari aanwezig zijn op Trouw & Trends. Hebben jullie trouwplannen? Kom dan zeker langs! Stuur me een berichtje voor gratis tickets.


Ondertussen plannen Hilde en ik ook een fantastische rondreis naar Vietnam ... Ik heb er nu al zoveel zin in! Jep, die wanderlust-wishlist is gigantisch, dus ook daar willen we ieder jaar de nodige aandacht aan besteden.


Januari is traditioneel ook soldenmaand, maar niet bij Klikchick Fotografie (sorry not sorry) ... alhoewel?! Vanaf februari zullen mijn pakketten en prijzen wijzigen. Dus heb je nood aan wat portretpret of een liefdevolle shoot, of zelfs een huwelijksreportage? Dan is het NU de moment om deze nog te boeken aan mijn huidige tarieven. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb he ;-)

Wat zijn jouw doelen voor 2023?

Niets is leuker dan jouw grote en kleine (geluks)momentjes te laten fotograferen. Zo kan je achteraf blijven genieten van deze mooie herinneringen!

Plan jij graag een fotoshoot in of wens je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

"Nieuwe kansen, grote dromen ... Laat dat nieuwe jaar maar komen!"

—Naomi

Hey, ik ben Naomi

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Foto's door Ell-Limits Photography

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.