ALWEER JARIG

Klikchick Fotografie mag al 2 kaarsjes uitblazen! Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar want als ondernemer wil ik altijd maar vooruit. Even stilstaan bij de mijlpalen die bereikt zijn en de transformatie dat mijn bedrijf doorgemaakt heeft, is ook belangrijk. Maar vooral ... Waar haal ik als fotografe het meeste plezier uit? En passen die gebeurtenissen ook bij mijn toekomstvisie?


Go Go Klikchick Go

Ik kreeg de kans om 6 maanden lang een coachingstraject te volgen. Hierdoor ontdekte ik hoe ik de fundering van mijn zaak op punt kon stellen. Ik werkte bijvoorbeeld aan mijn positionering en strategie. Ik ging bewust in mijn kracht staan, herberekende de waarde die ik te bieden heb, en verhoogde vervolgens mijn prijzen. Met mijn coaches en de andere coachees aan de zijlijn voelde ik me gesteund en kon ik bepaalde keuzes gemakkelijker maken. Wat een vibe, wat een community!


Dankbaar

Naast de intensieve coaching, is er uiteraard nog veel meer om dankbaar voor te zijn. Ik ben als fotografe, als ondernemer en als persoon dankbaar voor het vertrouwen van iedereen die in Klikchick Fotografie gelooft. Mijn naaste omgeving, nieuwe en trouwe klanten, collega-ondernemers, en zelfs de pers ... Ze spelen allemaal een belangrijke rol in mijn groeiproces.


Verjaardagsactie

Om de Klikchick-verjaardag te vieren lanceer ik vandaag ook mijn bedrijfsfilmpje (iets wat bovendien al lang op de planning stond). Ik ben supertrots op het resultaat dankzij Not From Here. en vaste klanten, en in dit geval bereidwillige modellen, Nathalie en Stephanie. Speciaal om dit filmpje massaal de wereld in te sturen, loopt er nu ook een winactie op Instagram en Facebook. Check it out!


Dikke merci en veel liefs ♡

Naomi aka die jarige Klikchick

Ik ben Naomi van Klikchick Fotografie

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.