wat een jaar

Wauw, het is al 1 jaar geleden dat ik officieel startte als fotografe in bijberoep. Daarom blik ik graag even terug op het traject dat ik sinds de geboorte van Klikchick Fotografie heb afgelegd. Het is verdorie hard werken maar ik heb nog geen seconde spijt gehad. Fotograferen, de beelden bewerken, kennismakingsgesprekken voeren, social media beheren, netwerken, bijscholen ... er is altijd wel iets te doen! Maar de opgedane kennis in praktijk omzetten geeft me nog het meeste voldoening.


In maart deed ik mijn eerste grote investering: een nieuwe camera. Dit was zó spannend, maar mijn passie voor fotografie en vooral mijn klanten verdienen het allerbeste! Dankzij deze upgrade kan ik de kwaliteit leveren die ik wil.


altijd iets nieuws

Wie mij een beetje kent weet dat ik absoluut geen gewoontedier ben. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws, dat houdt mijn zintuigen scherp! Via Klikchick Fotografie ontmoet ik constant nieuwe mensen op nieuwe locaties. Toffe koppels, ondernemers, gezinnen, huisdieren ... passeren de revue. Bepaalde keuzes zorgen voor nieuwe kansen en nieuwe deuren die openen. Het is een verslaving want ik ben telkens weer benieuwd wie of wat er achter de volgende deur zal verschijnen.


Vallen en opstaan

Het ondernemerschap is het bewandelen van je eigen pad met vallen, weer opstaan en blijven doorgaan. Maar ik doe het op mijn manier want enkel zo kan ik mijn creativiteit gevoelsmatig ontplooien. De juiste klik met mijn klanten is het allerbelangrijkste want die Klikchick blijft hoe dan ook zichzelf: professioneel, communicatief en eerlijk.


zoveel goesting

Ik heb nog veel dromen en doelen voor ogen voor mijn eigen zaak. En stap voor stap kom ik er wel ... door te focussen, te manifesteren en erin te geloven! Zolang ik er maar plezier aan beleef, dat de adrenaline na een fotoshoot nog verder door mijn lijf giert en dat ik mensen blij kan maken met mijn beelden. Pure emotie in al haar diversiteit, meer van dat aub!


Dikke merci en veel liefs

de Klikchick aka Naomi

Naomi van Klikchick Fotografie

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.