Voor alles een eerste keer

Zo stond er afgelopen zondag, op 26 februari 2023, weer een vuurdoop gepland voor Klikchick Fotografie. Ik had namelijk vorig jaar een stand geboekt voor de huwelijksbeurs Trouw & Trends in Mechelen. Of ik dit spannend vond? Absoluut! Maar ik was vastberaden om mijn bedrijf daar te presenteren zoals ik dat voor ogen had. Het kostte me 'bloed, zweet en tranen' maar het was een fantastische ervaring!


een hele eer

Huwelijksfotograaf zijn is zo'n mooi beroep! Ik vind het telkens een hele eer om die speciale, liefdevolle dag voor koppels in beeld te mogen brengen. Zo vond ik het op de beurs ook een hele eer om met zoveel mensen te kunnen praten vanuit mijn passie! Ik word er terug een beetje emotioneel van tijdens het schrijven van deze blog. Ik ben gewoon verdomd trots op wat ik bereikt heb en zo benieuwd naar wat de toekomst nog zal brengen voor Klikchick Fotografie.


9 tips voor jullie huwelijk

Ik kan wel uren praten over mijn aanbod aan huwelijksreportages en drukwerk, over wie ik ben en over mijn werkwijze. Omdat de tijd tijdens de beurs eerder beperkt was, heb ik een online huwelijksbrochure gemaakt waarin alle informatie gebundeld werd. Daarin geef ik ook 9 tips waarmee jullie rekening kunnen houden tijdens het plannen van jullie dag!

Klikchick Fotografie op Trouw & Trends
Klikchick Fotografie op Trouw & Trends

"Met haar spontaniteit en enthousiasme stelde ze direct iedereen op z’n gemak. Zelfs onze gasten spraken ons aan over haar toffe, aangename manier van werken."

—Kaat & Rachid

Hey, ik ben Naomi

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.