Genieten

Na mijn eerste huwelijksbeurs in februari wist ik zeker dat dit niet de laatste keer ging zijn. Je bedrijf in de kijker plaatsen op een beursstand, connecteren met andere huwelijksleveranciers én kennismaken met vele verloofde koppels ... Daar word ik blij van! Daar krijg ik energie van! Daar kan ik van genieten!

Op zondag 1 oktober 2023 was het dus eindelijk zover: mijn eerste deelname aan de Say yes! beurs in Pelt. Niet bij de deur maar absoluut de moeite waard!


Passie

Als (huwelijks)fotograaf vang ik pure emotie in al haar diversiteit! Vanuit een diepgewortelde passie is het voor mij telkens opnieuw een hele eer om die mooiste dag voor koppels in beeld te mogen brengen. En wat praat ik graag vanuit mijn passie! Tijdens een huwelijksbeurs is het voor mij dan ook dé moment om dit zoveel mogelijk te delen, in de hoop dat ik mijn gevoel en mijn liefde voor fotografie kan overbrengen.


Giveaway

De volgende beurs komt ook alvast dichterbij ... want op 25 en 26 november 2023 vind je Klikchick Fotografie op Fabriek Romantiek. Gaan jullie trouwen? En wil je kans maken op een inkomticket? Doe dan zeker mee met de giveaway op mijn Instagramaccount. Op 12 november 2023 worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel succes!

Klikchick Fotografie op Say Yes
Klikchick Fotografie op Say Yes

"Mijn man en ik staan niet zo graag op foto, maar bij Naomi ging alles heel vlot en rustig en waren we zelfs de tijd een beetje uit het oog verloren."

—Ineke & Ingmar

Wedisson award

"Deze huwelijksfotografiewedstrijd onderscheidt het allerbeste werk van topfotografen over de hele wereld door het uitreiken van awards. En Klikchick Fotografie staat nu ook in dat rijtje!"

Hey, ik ben Naomi

  • gepassioneerd fotografe
  • recht voor de raap
  • dierenliefhebber
  • reislustige wereldontdekker
  • Disneyfan
  • verslaafd aan Nutella
  • functioneert op zonne-energie


Hebben we een klik?

Ontdek het Klikchick-aanbod en/of boek een gratis kennismakingsgesprek.