trouwen voor de kerk

Zaterdag 3 september 2022 stapten Tatjana en Xander in het huwelijksbootje in Boortmeerbeek. Na het burgerlijk huwelijk koos het koppel voor een traditionele, kerkelijke ceremonie in parochiekerk Sint-Antonius. Dankzij de mooie liedjes en tekstjes werd het persoonlijk gemaakt. Er vloeiden zelfs meerdere tranen ... Buiten lieten ze 2 witte duiven los als symbool van eeuwige trouw en elkaar vrijheid geven.


second shooter

Geert van Snapp-it fotografie vroeg me voor dit huwelijk mee als second shooter, zodat ik ook dit huwelijksseizoen eens kon proeven van het fotograferen van een kerkelijk huwelijk.

Een “second shooter” is een term die huwelijksfotografen gebruiken voor een tweede fotograaf die mee komt fotograferen tijdens een huwelijksreportage. De second shooter zorgt voor een extra paar ogen, een extra invalshoek en ondersteuning van de hoofdfotograaf waar nodig.


bruidsmeisje

Stevie, de dochter van Xander, mocht de ganse dag mee beleven van op de eerste rij. Ook tijdens de fotoshoot in het Vrijbroekpark in Mechelen gaf ze het beste van zichzelf. Als kleine prinses is zo'n huwelijksdag enorm vermoeiend maar wat deed ze dat fantastisch goed!


Ik toon jullie graag enkele sfeerbeelden.


Liefs,

Naomi

Een anoniem bericht sturen is mogelijk.